Hønsebjerggård er mit fristed. En vidunderlig oase midt i en intens verden.

Når jeg kommer hjem, åbner bildøren og træder ud, overvældes jeg altid af skovens dufte, uglens tuden, vindens susen i trætoppene, stjernehimlen, skyernes dans, svalernes kvidren. Den ene dag er det et tranepar på gennemrejse. Den næste dag møder jeg måske vores sorte egern, ser rovfuglene kredse på den høje himmel, nyder rådyrsflokken græsse frederligt i morgenlyset, spiser skovsyre med mine børn eller begejstres af vipstjerternes dansen rundt på taget. Og jeg vil elske at dele stedet med jer. Jeg har faktisk indrettet Hønsebjerggård, så I kan få del i naturens magi.

Og jeg vil elske at dele stedet med jer. Jeg har faktisk indrettet Hønsebjerggård, så I kan få del i naturens magi.

Her er lidt billeder af stedet, jeg har brugt de sidste mange måneder på at sætte i stand . Som I kan se på billederne, er jeg ikke heeeelt i mål i skrivende stund. Det det skal jeg nok komme.

Håber, det giver jer lyst til at kigge forbi og mærke græsset gro.

Faciliteter på Hønsebjerg

 • Frokoststue med udgang til terrasse. Her er køleskab, rent service og adgang til morgenmad. Bordplads til 12
 • Mulighed for køb af forskellige bål- og aftensnack samt kolde drikke
 • Adgang til brænde og optænding
 • Adgang til koldt vand
 • Helt nyt toilet og håndvask med koldt vand
 • 2 lækre – skofri – shelters med plads til hhv 4 og 6
 • Stor bålplads og mindre bål-steder
 • Parkering ved pladsen
 • 3 store teltpladser
 • 5 meter til skoven
 • 1,7 km til stranden

Husk lyd, når du afspiller disse 7 vidunderlige tidlige morgensekunder