Beskrivelse af Quest, der inspirerer

Bliv klogere på Quest. Her finder du andres beskrivelse af Quest, der måske kan inspirere? Det giver i hvert fald et kig ind i, hvad Quest kan. For hvad er Quest egentlig? Læs med her, hvor andre sætter deres ord på, hvad Quest er og bidrager med.

Vil du derfor blive endnu klogere på, hvad Quest er for en størrelse, kan du læse med i beskrivelserne her. Her ligger et par billeder af artiklerne “Hjælp til naturoplevelser” og “Bæredygtig familieferie i Langelands natur
Begge er fra foråret 2019 inden Quest sådan rigtig var startet op. Artiklerne blev trykt i Fyns amtsavis og Jyske medier.

Kamilla beskriver både grundigt og informativt

Kamilla var i sommeren 2019 afsted med mand, hund og venner. Hun lavede en både informativ og grundig omtale af turen på sin blog. Her er også masser af skønne billeder. Det giver et reelt og autentisk indblik i et vildmarksdøgn. Det bliver tydeligt, hvor intenst og rigt et døgn kan være, når vi er og bevæger os sammen i naturen. Men det bliver også tydeligt at I som fællesskab er med-skabere på oplevelsen. Quest designer og tilbyder optimale rammer for vandreturen og oplevelser i naturen. Og I skaber sammen eventyret.

Læs med her: Vandreeventyr på Langeland

anmeldelse af Quest

Sydfyn for livet beskriver muligheder under corona-krisen

Sydfyn for livet beskrev i Marts 2020 Quest, som et oplagt og børnevenligt udflugtsmål. Omtalen hedder “TIP OG TURFORSLAG Fem ture i det fri, du trygt kan tage dine børn med på” og foreslår en light udgave af Vildmarksdag. Læs Sydfynforlivets beskrivelse af Quest her og bliv også inspireret af de andre gode ideer, der listes op af Sydfyn for livet.

Sydfynforlivet.dk

Quest

Har du fået spørgsmål til Quest?

Har Kamillas eller andres beskrive af Quest givet dig lyst til selv at opleve naturens magi? Du har måske fået spørgsmål til Quests pakketilbud: Vildmarksdag, vildmarksdøgn eller vildmarksweekend, som er omtalt på forsiden? Eller har du fået lyst til at organisere et kursus eller en naturnær oplevelse og bruge Quest som ramme?

Klik her og send Quest en besked.