Her finder du andres beskrivelser af Quests lækre shelters og pakkeløsninger. Måske det kan inspirere til en vildmarkstur med lidt luksus?

luksus shelter

Luksusshelter og unikke oplevelser

Bliv klogere på Quest som er meget mere end luksus shelter og udeliv med et luksuriøst vip. Quest vil hjælpe til bæredygtige naturoplevelser for familier og det må gerne være med en et lækkert vip.

I artiklerne her finder du andres beskrivelse af Quest, der måske kan give lyst til en overnatning i naturen? Det giver i hvert fald et kig ind i, hvad Quest kan.

Vil du blive endnu klogere på, hvad Quest er og hvorfor Quests luksus shelters er unikke – så læs med her. Her ligger et par billeder af artiklerne “Hjælp til naturoplevelser” og “Bæredygtig familieferie i Langelands natur
Begge er fra foråret 2019 inden Quest sådan rigtig var startet op. Artiklerne blev trykt i Fyns amtsavis og Jyske medier.

luksus overnatning i naturen

Kamillas fortælling fra et luksus shelter

Kamilla var i sommeren 2019 afsted med mand, hund og venner. Hun lavede en både informativ og grundig omtale af turen på sin blog. Her er også masser af skønne billeder fra oplevelsen og overnatningen i Quests shelters, der er bygget ind i en gammel stald. Hendes historie giver et reelt og autentisk indblik i et unikt vildmarksdøgn. Det bliver tydeligt, hvor intenst og rigt et døgn kan være, når vi er og bevæger os og overnatter sammen i naturen – også selv om vi overnatter på madrasser.

Men I hendes beskrivelse bliver det også tydeligt, at I som fællesskab er med-skabere på oplevelsen. Med lidt luksus, shelters og telte, tæpper og trangia tilbyder Quest optimale rammer for vandreturen og oplevelser i naturen. Men eventyret er jeres.

Læs med her: Vandreeventyr på Langeland

udeliv med luksus

Sydfyn for livet om muligheder under corona-krisen

Sydfyn for livet beskrev i Marts 2020 Quest, som et oplagt og børnevenligt udflugtsmål. Omtalen hedder “TIP OG TURFORSLAG Fem ture i det fri, du trygt kan tage dine børn med på” og foreslår en light udgave af Vildmarksdag. Læs Sydfynforlivets beskrivelse af Quest her og bliv også inspireret af de andre gode ideer, der listes op af Sydfyn for livet.

Sydfynforlivet.dk

Quest

Har du fået spørgsmål til Quest?

Har Kamillas eller andres beskrive af Quest givet dig lyst til selv at opleve naturens magi? Du har måske fået spørgsmål til Quests shelters eller pakketilbud: Vildmarksdag, vildmarksdøgn eller vildmarksweekend, som er omtalt på forsiden? Eller har du fået lyst til at organisere et kursus eller en naturnær oplevelse og bruge Quest som ramme?

Klik her og send Quest en besked.